CENTRUM PREŠOVA ZAPLNENÉ ORANŽOVÝMI BALÓNMI

05.04.2004 Celý región

Dnes v rámci kampane spoločnosti Orange k programu Learn sa konala roadshow v Prešove s účasťou manažmentu Orange. Riaditeľ Úseku služieb zákazníkom Libor Ma...
Dnes v rámci kampane spoločnosti Orange k programu Learn sa konala roadshow v Prešove s účasťou manažmentu Orange. Riaditeľ Úseku služieb zákazníkom Libor Malota predstavil novú filozofiu prístupu k zákazníkom. Prítomní mali možnosť overiť si jeho vedomosti o mobilnom telefóne a mobilnej komunikácií.

Prešov, 5. apríl 2004. V týchto dňoch spoločnosť Orange Slovensko uvádza svoj nový projekt, ktorého cieľom je pomôcť zákazníkom naplno využívať možnosti mobilnej komunikácie a umožniť im tak pohodlné a efektívne využívanie služieb.

V rámci kampane k novému projektu Learn pripravila spoločnosť Orange rozsiahlu roadshow s účasťou vrcholového manažmentu firmy, s ktorou navštívi všetky krajské mestá Slovenska. 1. apríla 2004 sa roadshow začala v Bratislave, pokračovala v predajni Oranegu v Trnave a dnes sa konala v Prešove. Počas podujatia v Prešove riaditeľ Úseku služieb zákazníkom spoločnosti Orange Slovensko Libor Malota priblížil kľúčovým osobnostiam regiónu zmenu filozofie prístupu k zákazníkom a predstavil nový projekt Learn. Po prezentácií využili prítomní možnosť a pýtali sa pána Malotu na spôsob ovládania mobilného telefónu, spôsob odosielania MMS správ, na možnosť pripojenia na internet.

V pobedných hodinách sa predajňa Orangeu zaplnila existujúcimi ale aj potenciálnymi zákazníkmi, ktorí si vyskúšali množstvo služieb, ktoré Orange Slovensko ponúka. Mnohí využili príležitosť a zaslali z miesta konania roadshow fotografiu prostredníctvom MMS svojim známym. Veľký záujem prejavili návštevníci o súťaže, v ktorých mohli vyhrať kupóny v hodnote tisíc a dvetisíc korún. Centrum Prešova sa poobede zaplnilo oranžovými balónmi, ktoré boli pripravené spoločnosťou Ornage pre deti.

Roadshow pokračuje 6.apríla 2004 v Košiciach a do 16. apríla 2004 bude v Banskej Bystrici, Žiline, Trenčíne a Nitre.

O spoločnosti Orange Slovensko
- Orange Slovensko je najväčším telekomunikačným operátorom na Slovensku a prevádzkuje najrozsiahlejšiu mobilnú sieť GSM v SR.
- V roku 2003 získal Orange Slovensko ako prvá spoločnosť zo sektora služieb na Slovensku prestížne ocenenie Firma roka 2003 od renomovaného ekonomického týždenníka Trend.
- Svojím signálom pokrýva 98,6 % populácie a 85,6 % územia SR.
Orange Slovensko je členom globálnej komunikačnej skupiny Orange, ktorá pôsobí v 19 krajinách sveta.
- Spoločnosť Orange Slovensko hospodárila k 31.12.2003 s obratom 16,3 mld. Sk. Zisk spoločnosti pred zdanením, odpismi, úrokmi a amortizáciou (EBITDA) dosiahol k 31.12.2003 hodnotu 6,9 mld. Sk a čistý zisk 3,03 mld. Sk. K 31. decembru 2003 mal Orange Slovensko 2 065 298 aktívnych užívateľov.
- Orange Slovensko ponúka riešenia komunikačných potrieb podnikovým zákazníkom tak v oblasti hlasovej ako aj dátovej komunikácie a poskytuje široké spektrum biznis služieb.
- Orange Slovensko je prvým telekomunikačným operátorom, ktorý ponúkol zákazníkom dátové služby založené na technológii MPLS (Multi-protocol Label Switching).
- Orange Slovensko je prvým poskytovateľom komunikačných služieb založených na technológii GPRS na Slovensku.
- Orange Slovensko je jediným poskytovateľom lokalizačných služieb založených na technológii GSM na Slovensku.
- Kvalita služieb spoločnosti Orange Slovensko spĺňa kritériá certifikátu ISO 9001:2000 podľa medzinárodného štandardu kvality. Nezávislí audítori potvrdili, že Orange Slovensko má vybudovaný systém riadenia, ktorý zákazníkom zaručuje kvalitné, stabilné a konzistentné poskytovanie služieb.
- 64 % akcií spoločnosti Orange Slovensko vlastní spoločnosť Orange S. A. , ktorej väčšinovým majiteľom je spoločnosť France Telecom. Zvyšné akcie Orangeu Slovensko držia súkromní finanční investori a Európska banka pre obnovu a rozvoj.
- Orange Slovensko má v súčasnosti viac ako 200 roamingových partnerov vo vyše 100 krajinách sveta.
- Informácie o spoločnosti Orange Slovensko sa nachádzajú na stránke www.orange.sk, informácie o skupine Orange sú dostupné na adrese www.orange.com.
 

Vyberte región